Benefiční APERIO běh RODIČE NA START! 2015 aneb Rodičovství je běh na dlouhou trať

09.04.2015 10:14

Hudební škola YAMAHA vás zve na Benefiční APERIO běh RODIČE NA START! 

BĚŽTE DĚTEM PŘÍKLADEM A ODNESTE SI VÍC NEŽ JEN DOBRÝ POCIT ZE SPORTOVNÍHO VÝKONU Možná nemůžete bez běhu žít, třeba jen rádi běháte nebo jste typ běžce na krátké trati specializace “dobíhač tramvají“. Na benefičním běhu RODIČE NA START!, který pořádá sdružení APERIO – Společnost pro zdravé rodičovsví, 26/4/2015 ve Stromovce, si z rozmanitých tratí (50m - 5km) vyberou všichni (0 - 99 let). Dneska je běhaní v kurzu a nabídka běhů je široká, ale málokdy se na běžecké akci baví celá rodina stejně. Přiznejme si, že i ve volném čase se často světy dětí a dospělých míjejí. A to je škoda.

„Je smutné, pokud rodiče své hlavní nasazení spatřují především v zaopatřování materiálních potřeb svých dětí a v organizování jejich vzdělávání, a na prosté sdílení a společné konání nebývá dostatek času,“ říká rodinná poradkyně Eva Labusová. „Charaktery dětí a pocit vzájemnosti s nimi rodiče utvářejí především na základě osobních příkladů a naplňujícím každodenním soužitím. A tedy i společně prožívaným časem."

Právě to mělo na paměti sdružení APERIO při plánování benefiční akce, atraktivní pro celou rodinu. Nejen vyplavené endorfiny podpoří pocit rodinné vzájemnosti. Společně uběhnutý kilometr dá Vašim dětem více než všechny rady do života, které dětem udělíme za celý rok. Kromě běhu Vás čeká spousta zábavy na stanovištích a info stáncích, které si pro Vás připravují organizace zaměřené na děti a rodičovskou veřejnost.

Připravujeme pro vás: *měřené tratě 1 km a 5 km a výběr minitratí pro malé děti *rodinný trojboj * inspirativní stanoviště – sportovní aktivity, kreativní dílny, infostánky * tombolu pro všechny běžce, běžkyně a běžčata

SVOU ÚČASTÍ PODPOŘÍTE BEZPLATNOU WEBOVOU PORADNU PRO RODIČE, děkujeme

—————

Zpět